Flemming Bust

Jeg har brugt de sidste 10-15 år på at forstå stress, angst og depression. Netop for at kunne hjælpe andre!

Det skal give mening – og det gør det også!

Hele livet har jeg haft en indre udefinerbar trang til at være med til at gøre verden til et bedre sted.

På en mere grundliggende måde end at forsøge at påvirke mennesker til fx at købe produkter de reelt ikke har brug for og måske endda bruge flere penge end de har.

Missionen om at gøre verden til et bedre sted har imidlertid føltes temmelig uoverskuelig og været ret fortvivlende og i høj grad givet mig følelsen af magtesløshed.

Hvordan skulle jeg kunne gøre verden til et bedre sted? Og med et hurtigt kig i nyhederne kan det da også ret hurtigt konstateres at den mission på ingen måde er lykkedes.

Flemming Bust

Hele livet har jeg haft en indre udefinerbar trang til at være med til at gøre verden til et bedre sted. Skal du med på din egen rejse?

Flemming Bust, Angst.dk

71 96 59 59

Psykoterapeut MPF ( Se profil )

Certificeret 4MAT Master

Supervisor

Mentaltræner

Certificeret Coach

Enneagram practitioner

Åndedrætstræner

En ny retning i livet

Da den erkendelse landede hos mig skalerede jeg ambitionerne ret kraftigt ned og besluttede at gøre min egen lille verden til et bedre sted – altså for mig og dem i mine allernærmeste omgivelser.

  • Det gav mig håb i stedet for håbløshed.
  • Det gav mig også kontrol fremfor magtesløshed.

Pludselig begyndte der at tegne sig en vej frem for min mission. Jeg begyndte at føle mig bedre tilpas – føle at jeg faktisk udrettede noget meningsfuldt.

Det gjorde mig nysgerrig, hvilket førte mig ind på stien til at uddanne mig som coach, psykoterapeut og senest åndedrætstræner.

Endelig ramte jeg en nerve – noget jeg havde evner for, noget jeg var god til og ikke mindst noget jeg følte støttede op om min mission.

Evner forpligter

Evner forpligter er en af de talemåder jeg er vokset op med. Derfor har jeg brugt de sidste 10-15 år på at tilegne mig og træne professionelle kompetencer til at gøre verden til et bedre – for et menneske af gangen.

Jeg har ganske enkelt flyttet fokus fra ønsket om at gøre verden til et bedre sted til at handle om, at hjælpe et menneske af gangen.

Ud af stress, ud af angst og ud af depression.

Tilbage til en hverdag med større livskvalitet, bevidsthed og kontrol samt god energi og overskud.

Hvordan gør vi det sammen?

Jeg inviterer dig nu til at tage del i min mission. Helt enkelt at gøre verden til et bedre sted for dig og de mennesker du omgås i din dagligdag.

Spotter du nogle, der ser ud som om de kæmper for at opretholde en facade, hvor der er styr på alt. Nogle der står op hver morgen og sætter smilet på munden og kører stilen, men hvor smilet aldrig når til øjnene.

Så være nysgerrig – tal med dem og lyt.

Så er vi nemlig to på missionen om, at gøre verden til et bedre sted – et menneske ad gangen og du har lige inviteret den tredje.

Det er faktisk helt enkelt

Det er i bund og grund helt enkelt – stress smitter, men det gør god energi også.

Det samme gør glæde, hensynsfuldhed, omsorg, tryghed og god gammeldags næstekærlighed også.

Kigger du ud i verden er du måske enig i, at der er brug for netop det. Og du behøver ikke at være hverken psykoterapeut, åndedrætstræner eller noget andet i den stil.

Du skal egentlig blot være bevidst, opmærksom og lige trække vejret ordenligt. Og så bruge dine medmenneskelige egenskaber. Så det starter hos mig – og hos dig. Ja hos alle dem der vil være med.

Så lad os gå ud og smitte så mange som muligt sammen – resten af dagen – hver dag.

Og opdager du en hvor du ikke ved dine levende råd om hvordan du hjælper – så tip vedkommende om alle os der har gjort det til vores professionelle virke at yde psykisk førstehjælp.

Så har du allerede gjort hvad du kan.

De bedste hilsner

Flemming Bust

P.s. du kan altid spørge efter ledige tider.

Angst.dk » Om os » Flemming Bust