Har jeg angst?

Før vi besvarer det spørgsmål!

Så lad os lige slå nogle vigtige ting fast.

Angst er en af de ældste egenskaber vi har

Du kan lære at kontrollere din angst

Angst er en livsvigtig funktion

Evnen til at føle og mærke angst er en del af de allerældste dele af vores og alle andre pattedyrs hjerner – og tilmed en livsvigtig funktion.

Uden evnen til at føle angst ville du hoppe ud af flyet uden faldskærm, krydse vejen uden at kigge dig for, lade dit barn lege på klippekanten, svømme langt ud fra kysten selvom skiltet advarer om stærk understrøm. Med andre ord…

Angst holder dig i live!

Men din angst-respons kan være “overophedet” grundet flere livsomstændigheder såsom stress, traumer, arv og miljø – og det er invaliderende!

Diagnosen angst

Selve diagnosen angst er noget en praktiserende læge stiller, når det handler om mulig angst hos voksne.

For børn og unge med angst henviser en praktiserende læge til en børne-ungepsykiater.

Vi kommer derfor ikke til at stille en diagnose. Det gør i øvrigt heller ikke noget, da diagnosen i sig selv ikke kan løse din situation. Men det gør den rigtige behandling!

Når angst er et problem

Når angsten bliver et problem, er det på tide du handler!

Angsten fortæller dig på forskellige måder, at du skal gøre noget – men det er som oftest en særdeles uhensigtsmæssig måde i tid og sted. Det er derfor, at du oplever alle din sanser i alarmberedskab!

Det paradoksale er, at dine sanser – dvs. alle disse følelser og kropslige fornemmelser – kan opstå, selvom du sidder trygt og godt derhjemme, er ude at handle eller måske bare skal være sammen med nogle gode venner.

Symptomerne vi med angst oplever, kan være meget forskellige. Men fælles for alle er, at de oftest er forfærdelige og ødelæggende for vores trivsel.

Har du så angst?

Oplever du angst symptomer i din dagligdag? Ja, så er sandsynligheden for, at du oplever angst, der hæmmer dig – rigtig stor.

Men du kan gøre som de fleste inden de kontakter os – og tage vores angst test.

Klar til at slippe angsten og opleve indre ro?

Ring nu: 71 96 59 59 eller…