Dato opdateret:

Den bedste behandling jeg har gennemgået i mine 12 år med angst

Jeg var i et terapiforløb hos Flemming Bust over 3 gange ifm. min helbredsangst, som har fulgt og begrænset mig de sidste 12 år af mit liv – og sikkert længere, ubevidst.

Jeg har gennem årene forsøgt mig med både psykologbehandlinger og medicin, men intet har givet mig så stærk og mærkbar en effekt på så kort tid, som det jeg har opnået efter blot 3 sessioner hos Flemming.

Hvor psykologbehandlinger og – særligt – medicinen blot har behandlet mine angstsymptomer og fået mig til at fungere og leve med dem, har forløbet sammen med Flemming resulteret i at jeg har behandlet det “åbne neurologiske sår” som forårsager symptomerne.

Det er svært at beskrive med ord den forskel, terapien har gjort for mig – men jeg forstår og ser jeg nu mig selv som et handlende og stærkt menneske, som ikke er begrænset af min angst, men faktisk kan leve et rigtig godt liv på trods af den.

Det er dén dannelsesrejse, som jeg er helt overbevist om at Flemming kan hjælpe langt de fleste med at gennemgå, for jeg var meget skeptisk selv inden forløbets start, da jeg havde begrænset håb for, at forløbet skulle kunne noget som mine tidligere behandlinger ikke kunne.

Det kunne det i den grad – og jeg er ovenud lykkelig for min beslutning om at gå igang!

Jonas Henriksen, 30 år.

Flemming Bust

Kære Jonas

Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed for de vidunderlige ord, du har skrevet om mig og angst.dk.

Det varmer mit hjerte at høre, at din angst er blevet behandlet på en effektiv måde, og at du nu føler dig stærkere og mere i stand til at tackle din hverdag.

Det har været en ære for mig at være en del af din helingsproces, og jeg vil gerne takke dig for din tillid og åbenhed under vores terapiforløb.

Jeg glæder mig over at høre, at min tilgang har hjulpet dig med at føle dig set, hørt og forstået på en måde, som du ikke har oplevet før.

Jeg sætter stor pris på at vide, at mine klienter føler, at jeg har en positiv indvirkning på deres liv.

Jeg elsker, at have kunnet give dig de redskaber, der har hjulpet dig med at overvinde din angst.

De bedste hilsner
Flemming Bust

Læs om Flemming Bust.

Flemming Bust
Angst.dk » Cases » Den bedste behandling jeg har gennemgået i mine 12 år med angst