Flemmings Anekdoter

Tanker og reflektioner

En anekdote er en kort historie, der ofte er sjov eller interessant. De fleste anekdoter handler om aligne mennesker og deres oplevelser.

Anekdoter kan også være historier om berømte mennesker eller historier, der er blevet fortalt i generationer.

Her deler jeg mine oplevelser og erfaringer

Her deler jeg mine oplevelser og erfaringer – ofte set i bakspejlets klarere lys – og derfor med muligheden for at tolke oplevelserne ind i et psykoterapeutisk perspektiv.

Jeg benytter mig sjældent af de ofte svært forståelige fagord – dels fordi få husker dem og endnu færre kan bruge dem til noget. Jeg mener hvem kan bruge det til ret meget at vide, at der i hjernen er områder som kaldes “Occipital kortet” eller “Gyrus singularis” osv.

Kognitiv viden har begrænset brugbarhed medmindre det bruges helt lavpratisk til noget konkret.

Det er faktisk også kernen hos angst.dk – vi guider og motivere til at bruge al den viden, du har samt al den viden du kan lære hos os i din hverdag. Helt lavpraktisk.

Da krænkelseskulturen er lidt fremme vil jeg med det samme slå fast, at alt jeg skriver og ytrer formidles i kærlighed og næstekærlighed. Derfor: Skulle du føle dig ramt, af noget du læser, så læs venligst blogindlægget “Spejlet” og skriv eller ring dernæst til mig.

Du har nemlig muligvis lige der, ramt en kilde til læring og personlig vækst. En ren guldgrube for dig.

Jeg vil også tillade mig at citere en inspirerende og gavmild kvinde, der altid siger:

Tag hvad du kan bruge og lad resten ligge.”

God fornøjelse med læsningen.

ikke mere terapi

Jeg orker næsten ikke at gå i mere terapi

Vi er med dig hele vejen til at inspirere, motivere og begejstre. Og vi fejre hellere end gerne alle dine succeser – store som små – sammen med dig.

kompas

Når vi er i tvivl om vores retning i livet

Har du nogensinde været i tvivl om noget – og så er der en, der har spurgt dig; “Hvad siger maven” eller “Hvordan er din mavefornemmelse”?

illusionist

Illusionisten

Har du overvejet, at angst måske blot er en stor illusion? Hvilken forskel vil det gøre for dig at blive meget mere bevidst om at bruge dine Illusionist evner konstruktivt og nu i stedet få dit nervesystem til at forstå at alt er godt.
Angst.dk » Anekdoter